Unsicht-bar

Warning: Undefined array key "margin_above" in /customers/6/e/0/faeldning.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 663 Warning: Undefined array key "margin_below" in /customers/6/e/0/faeldning.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 664

Berlins første mørke-restaurant. Besøgt og anmeldt af Sarah og Jonas.

unsicht-bar (C) allesgut berlin
unsicht-bar (C) allesgut berlin

Ligger 10-15 minutters gang fra Rosa-Luxemburg-Platz, med U2 mod Pankow.
Hele oplevelsen værd! Man vælger menu, som er en enten vegansk, fisk eller overrask os. Vi valgte den sidste, man kunne tilkøbe vinmenu til 15 euro pr person, det gjorde vi. Vi fik en velkomst drink i en form for lobby, hvor man derefter, selskab efter selskab blev ledt ned af en trappe, hvor ens tjener ventede på en. Her kom vi ind i et stort selskabslokale, som kun var lyst op af små form for stearinlys, og vores tjener ledte os hen til vores bord. Da alle havde fået deres pladser blev lysene slukket og fjernet. Og det blev HELT mørkt. Vi kunne INTET se, under HELE middagen. Vi kunne kun bruge følesansen, vi var lidt skeptiske til at starte med, men da der kom live klaverspil, blev det mere roligt.
Vi kunne stadig ikke se pianisten. Så fik man ret efter ret serveret, og et nyt glas vin til hver ret. Det varede i alt omkring 3 1/2 time. Det kan HELT KLART anbefaledes! De har forskellige “tema-aftner”, som man kan kigge på.

Saarbrücker Str. 36-38, 10405 Berlin,

unsicht-bar (C) allesgut berlin
unsicht-bar (C) allesgut berlin
Entré på unsicht-bar (C) allesgut berlin
Entré på unsicht-bar (C) allesgut berlin

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.