Dicke Wirtin – das Alt BerlinerTraditions Restaurant

Warning: Undefined array key "margin_above" in /customers/6/e/0/faeldning.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 663 Warning: Undefined array key "margin_below" in /customers/6/e/0/faeldning.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 664
Dicke Wirtin (C) allesgut berlin
Dicke Wirtin (C) allesgut berlin

Vi er egentlig vilde med stedet. Det er virkelig en ærke tysk knejpe. Når man sidder og studerer hvem de øvrige gæster er, så er der både lokale, men endnu flere turister. Det sidste trækker ned for os, som i egen arrogance ikke betragter os som turister.

For selve stedet vil vi klart komme retur, servicen var også rigtig god. Vi var ikke begejstrede over udvalget på menukortet – men det er vores problem. Vi kan sagtens se os selv sidde der og nyde kolde fadøl en hel aften.

Prøv det og bedøm selv.

Carmerstraße 9, 10623 Berlin (gå afstand fra Savigny Platz)

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.