Tempelhof Lufthavn åbner for besøgende

Warning: Undefined array key "margin_above" in /customers/6/e/0/faeldning.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 663 Warning: Undefined array key "margin_below" in /customers/6/e/0/faeldning.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 664

THF Tower er en af ​​de første bygninger i Tempelhof Lufthavn, der er renoveret for at tilbyde besøgende en uforglemmelig oplevelse. På den træbeklædte tagterrasse kan du nyde udsigten over byen og markerne og være lidt tættere på den berlinske himmel.

Tempelhof lufthavn (C) Allesgut.Berlin
Tempelhof lufthavn (C) Allesgut.Berlin

Den historiske og statisk fornyede trappe, der ser ud til at svæve på den historiske bygning, fører dig til udstillingsområdet på 6. sal.
Åbningsudstillingen “Horizons. Tempelhof Airport 1990-2023” formidler omdannelsen af ​​lufthavnen til nye formål. Der deles ideer og koncepter, som er blevet udtænkt og bearbejdet til udvikling og design af bygningen og området siden begyndelsen af ​​1990’erne.
Udstillingen fylder hele sjette sal og byder besøgende på en unik oplevelse.

THF TOWER har åbent fra torsdag den 20. juli 2023. Generelle åbningstider herefter er torsdage kl. 10-17, fredage kl. 14-21, lørdage kl. 14-21 og søndage kl. 10-17.

Billetter kan bestilles 3 uger i forvejen.

Tempelhofer Damm 45, 12101 Berlin

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.