Theater des Westens

Warning: Undefined array key "margin_above" in /customers/6/e/0/faeldning.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 663 Warning: Undefined array key "margin_below" in /customers/6/e/0/faeldning.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 664

Hvis du kan lide et kulturelt indslag på dine rejser, så check hvad de spiller på Theater des Westens – det ligger helt centralt i “vest”.

Theater des westens (C) allesgut berlin
Theater des westens (C) allesgut berlin

Jeg var kun 15 da jeg første gang blev “slæbt” med i TdW. Vi var en gruppe på 16-18 stykker, og de voksne i selskabet havde besluttet at vi skulle se Dreigroschenoper (Laser og pjalter på dansk), et teaterstykke fra 1928 af Bertolt Brecht. Tænker det er unødvendigt at sige mere ….. Heldigvis var en anden voksen, Michael, ligeså ærgerlig over det vi så, så han tog “knægtene” med på stripbar på den anden side af gaden, ved Bahnhof Zoo. Det var sgu lidt mere spændende.

Senere har jeg været der nogle gange med min datter, bla. har vi set Mamma Mia, opført på tysk, men når man kender historien så går det 😉 Rammerne er fantastiske, det er et gammelt teater, der bliver passet godt på.

 Kantstraße 12, 10623 Berlin

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.