Mövenpick Wein

Warning: Undefined array key "margin_above" in /customers/6/e/0/faeldning.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 663 Warning: Undefined array key "margin_below" in /customers/6/e/0/faeldning.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 664

Med undtagelse af KaDeWe, har denne forretning et af de mest imponerende udvalg af vin.

Mövenpick Wein (C) allesgut berlin
Mövenpick Wein (C) allesgut berlin

Jeg vil ikke her afsløre alt jeg kan sige om denne butik, men jeg kan sige så meget, at man kan blive noget afhængig af atmosfæren her. På seneste tur gik jeg ind for at se på tysk hvidvin, og da den høflige medarbejder spurgte om han kunne hjælpe, testede jeg ham og spurgte efter deres udvalg af Grauburgunder fra Kaisterstuhl. Gerne svarede han, det er her nede i hjørnet. Ok, det havde jeg ikke turdet håbe på. Med få flasker i posen gik jeg kort efter derfra, høj på den gode oplevelse, og EUR 50 fattigere.

Jeg glæder mig allerede til næste gang 😉

Lietzenburger Str. 93-95, 10719 Berlin

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.