Paydos Burger

Warning: Undefined array key "margin_above" in /customers/6/e/0/faeldning.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 663 Warning: Undefined array key "margin_below" in /customers/6/e/0/faeldning.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 664

Efter Paydos har ligget i vores baghave et års tid, blev den endelig prøvet af i dag. En cheeseburger mit pommes og en Cola Zero koster omkring EUR 15. Hhmm.

Tror ikke den bliver genbesøgt, medmindre der er tale om et SOS af en slags. De har et ok udvalg af cocktails til EUR 7.50 og noget happy hour system. Desuden virgin cocktails – måske man liiige tester deres cocktails en dag.

Umiddelbart i den dyrere ende synes jeg, og burgeren var lidt kedelig, både i smag og substans. Pommes fritterne var ok.

Tommi’s burger joint på Uhland Strasse vinder næste gang det er burgertime, Grenander 100 meter fra Paydos laver også en rigtig god burger.

Bayreuther Strasse 9, 10789 (ved Wittenberg Platz)

Skriv et svar

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.