Blend Berlin Kitchen & Bar

Warning: Undefined array key "margin_above" in /customers/6/e/0/faeldning.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 663 Warning: Undefined array key "margin_below" in /customers/6/e/0/faeldning.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 664

Min gode kollega Mathias fejrede sin kommende familieforøgelse på Blend i sommerferien. Da han begejstret fortalte om stedet efter ferien, var der ingen tvivl – det skulle prøves.

Jakob og jeg valgte begge deres 3 retters menu til EUR 39, det kan godt svare sig, og så ligger det jo i kortene at man skal glæde sig 3 gange.

Vi blev på ingen måde skuffede, det er virkelig, virkelig, virkelig godt og lækkert. Der er helt sikkert kræset for alt – råvarer, fremstilling og præsentation – og det smager forrygende. Vinmæssigt blev vi på en prægtig tysk hvid Grauburgunder gennem alle 3 retter – og det var godt.

Betjeningen var også formidabel. Når et sted ser så “fint” ud som Blend, er det naturligt at forvente en vis tysk etikette, men også på dette punkt blev vi overraskede. Så meget at hr. Flottenhejmer Lindegaard gav EUR 19 i drikkepenge. Herefter fik vi begge serveret et stort glas god rom. Så var det udlignet igen.

Menu, vin, cocktails før maden og drikkepenge løb op i EUR 150. Mange penge? ja! Dyrt? NEJ!!

ANTIKLIMAKS ….. en uge efter besøget med Jakob, besøgte Louise og jeg Blend, med store forventninger. Øv, det var en stor skuffelse!! Efter vi havde bestilt mad og drikkevarer, skete der intet i 40 minutter. Herefter fik vi endelig fat i tjeneren, som forsikrede os, at vi ikke var glemt. Lige efter fik vi forret og drikkevarer, med masser af undskyldninger, blandt andet at der var en ny elev i køkkenet. Kort efter vi havde spist forretterne, kom hovedretterne, og forsikring om at vi ville få en STOR overraskelse som undskyldning. Så ventede vi en halv time på desserterne, og Louises cheesecake var uspiselig, havde konsistens af alt for gammel flødeskum?? Overraskelsen viste sig at være en snaps eller grappa, som de i øvrigt også tilbød de andre gæster kunne vi høre. Vi takkede nej.

I aften fik Blend prædikatet “vi skal aldrig mere …” her på bloggen.

Budapester Str. 25 – 10787 Berlin (Zoo)

Skriv et svar

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.