Manifesto

Warning: Undefined array key "margin_above" in /customers/6/e/0/faeldning.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 663 Warning: Undefined array key "margin_below" in /customers/6/e/0/faeldning.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 664

Manifesto er et nyt spændende 2 etagers food court som åbnede i efteråret 2022.

Manifesto @ The Playce (C) allesgut.berlin
Manifesto @ The Playce (C) allesgut.berlin

22 restauranter og 3 barer, som er åbne 7 dage om ugen lyder ikke Berlin’sk på nogen måde, men hvis de får fat, kan det måske godt gå hen og blive et hit, da mange andre restauranter har “Ruhetag” søndag eller mandag.
Vi har besøgt Manifesto et par gange, og det er ok – ikke noget man falder på halen over, men stedet er imponerende.

Alte Potsdamer Str. 7, 10785 Berlin (Tidl. Potsdamer Platz Arkaden)

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.