Stairs Bar

Warning: Undefined array key "margin_above" in /customers/6/e/0/faeldning.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 663 Warning: Undefined array key "margin_below" in /customers/6/e/0/faeldning.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 664

Vi var desværre lidt for tidligt på den til Rum Trader, men talte med en af medarbejderne der, som anbefalede Stairs Bar i Uhlandstrasse.

Stairs Bar (C) allesgut.berlin
Stairs Bar (C) allesgut.berlin

Jeg vil sige, at Stairs Bar indgår i kategorien “hemmelige barer”. Man skal altså vide den er der, ellers render man lige forbi – se billede nedenfor.,
Indretningen er rigtig pæn, god musik, super personale og gode drinks. Ikke hvis man spørger die Lulu, som var uheldig og fik noget der ikke lige sagde spar to til smagsløgene. Sådan kan man være uheldig.
Jeg fik heldigvis noget jeg kunne lide – bla. en espresso martini, den var virkelig god. Kan ikke huske de andre cocktails (…) men jeg ved, jeg var ganske tilfreds.
Stairs Bar overgår ikke Rum Trader på nogen måde, men det er absolut et brugbart alternativ på en rainy day.

Uhlandstraße 133, 10717 Berlin

Stairs Bar (C) allesgut.berlin
Stairs Bar (C) allesgut.berlin

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.