A-Trane jazz club

Warning: Undefined array key "margin_above" in /customers/6/e/0/faeldning.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 663 Warning: Undefined array key "margin_below" in /customers/6/e/0/faeldning.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 664

I det fantasiske område omkring Savignyplatz ligger A-Trane som virkelig er et besøg værd. Herbie Hancock, Ray Brown, Diana Krall, Wynton Marsalis og Till Brönner – de er vilde med at spille på A-Trane.

A-Trane (C) allesgut berlin
A-Trane (C) allesgut berlin

Vi besøgte A-Trane en kold og regnfuld marts aften i 2022. Klubben lever helt op til vores forventninger. Man sidder godt, der er god plads og venligt og imødekommende personale.
Man venter lidt på cocktails, da de ikke shaker når musikken spiller. Bartenderen går udenfor eller venter til mellem 2 numre. Meget respektfuldt men rart at vide hvis man er tørstig 😉


At vi ikke var vilde med musikken skal ikke komme stedet til last på nogen måde. Vi glæder os allerede til at komme tilbage og høre noget andet 😉

A-Trane har været et fast og vigtigt sted for international jazz i Berlin siden 1992. Hver lørdag efter midnat er der legendariske jam sessions med kendte musikere. Navnet A-Trane er en hentydning til “Trane”, kælenavnet for jazz saxofonist John Coltrane, og Duke Ellington’s signatursang “Take the A Train”.

Pestalozzistraße 105, 10625  Berlin

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.