Irish Pub

Warning: Undefined array key "margin_above" in /customers/6/e/0/faeldning.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 663 Warning: Undefined array key "margin_below" in /customers/6/e/0/faeldning.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 664

I Europe Centeret så centralt som det overhovedet kan blive i Berlin, ligger en fed Irish Pub. Dagligt med live musik og “open end” – så der er stort set altid en fest.

Irish Pub - Europa Center (C) allesgut berlin
Irish Pub – Europa Center (C) allesgut berlin

Stedet kan være lidt svært at finde første gang. Man skal ind i Europa Centeret, og nær det store vandbassin skal man finde trappen ned i kælderen, så kan man ikke undgå at høre hvor det er. Og dog, da jeg lavede en tur for mine kolleger sidste år, i en lille heldig tidslomme i coronatiden, skulle vi mødes på Irish Pub lidt sent en aften. Da jeg kom var der ingen af de andre, og efter lidt sms’en fandt jeg ud af de var havnet på en serbisk stripbar i Rankestrasse på den anden side af Ku’Damm. Måske var det bevidst valg, men jeg synes det var et dårligt valg i så fald 😉 Hvorfor give EUR 85 for 0.2 liter boblevand, når man kan få en pint Guiness for EUR 6.20?

Europa-Center, Tauentzienstraße 9, 10789

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.