Facts om Potsdam

Warning: Undefined array key "margin_above" in /customers/6/e/0/faeldning.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 663 Warning: Undefined array key "margin_below" in /customers/6/e/0/faeldning.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 664

Læs mere om Potsdam her på allesgut.berlin – i løbet af november 2020 udkom her 11 indlæg om seværdighederne i Potsdam.

Iflg. Wikipedia er Potsdam hovedstaden i delstaten Brandenburg. Byen ligger sydvest for Berlin midt i et landskab med talrige søer og skove og betragtes nærmest som en del af Berlin. Slottet og parkanlæggene danner det såkaldte kulturlandskab Potsdam. Dette blev i 1990 optaget på UNESCO´s liste over verdenskulturarven.

Den hurtigste vej fra Berlin til Potsdam er intercity tog – det tager under 25 minutter fra Berlin Hauptbahnhof. Alternativt kører S7 i den retning også (Ahrensfelde) – det tager ca. 40 minutter.

Skriv et svar

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.