Restaurant Balthazar

Warning: Undefined array key "margin_above" in /customers/6/e/0/faeldning.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 663 Warning: Undefined array key "margin_below" in /customers/6/e/0/faeldning.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 664

En solrig søndag i september 2020 kom vi slentrende ad Spreeufer i Nicolai Viertel, egentlig på vej til Hackesher Markt. Vi gik forbi den udendørs servering på Balthazar, som vi har gået forbi et hav af gange uden at ænse den. Louises melding var klokkeklar “Jeg vil have det samme som dén dame der ……..”

Lettet over ikke at skulle gå længere, vi var nemlig helt udkørte efter at have festet 2 weekender i træk, lod jeg naturligvis Louise få hvad hun ville have!
Og vi blev IKKE skuffede – tjeneren var dupperne – charmerende og ekstremt serviceminded, så starten var god. Det Louise ville have var en flot farvet suppe med søde kartofler, og 6 tapas. Jeg bestilte kun tapas fra tapaskortet. Og hoooold nu k… hvor var det godt – altsammen.
Tjereren spurgte om vi havde været tilfredse, hvortil jeg svarede, at det eneste vi var utilfredse med var, at vi først havde fundet dem denne dag. Fra at vores indre batteriindikatorer havde blinket faretruende rødt, var vi nu høje på denne nye opdagelse.

Det er helt sikkert ikke sidste gang vi var her ……

Spreeufer 2, 10178 Berlin
Nær Bahnhof Alexanderplatz

Skriv et svar

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.