DDR patruljebåd G42

Warning: Undefined array key "margin_above" in /customers/6/e/0/faeldning.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 663 Warning: Undefined array key "margin_below" in /customers/6/e/0/faeldning.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 664

I den historiske havn på Spree nær Alexander Platz ligger en del gamle både, det er et virkelig beundringsværdigt projekt. For Berlin nørder må jeg bare fremhæve G42, en tidligere østtysk patruljebåd, som emmer af historie.

DDR Grenzboot G42 Berlin (C) allesgut.berlin
DDR Grenzboot G42 Berlin (C) allesgut.berlin

Båden er ejet af kaptajn Dirk Braumann, som bla. har en dansk berlin og koldkrigsekspert til at guide danske turister på båden. Vi var afsted med min afdeling fra arbejdet, inkl. bedre halvdele. Det er mit klare indtryk at alle fik en på opleveren – G42 sejler nemlig ikke almindelig turistsejlads, men kan bookes til mindre grupper. Det er ikke dyrt for 2 timers historieberigelse, så prøv det hvis I er en 8-14 stykker.

Historischer Hafen, Berlin

Skriv et svar

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.