Nanoosh

Warning: Undefined array key "margin_above" in /customers/6/e/0/faeldning.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 663 Warning: Undefined array key "margin_below" in /customers/6/e/0/faeldning.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 664

Middelhavstema – lækker, lækker og sund mad. Vi besøgte deres nye filial nær Ku’Damm – kan varmt anbefales.

Nanoosh Lotte-Leyna-Bogen 555 mit Angela (C) allesgut.berlin
Nanoosh Lotte-Leyna-Bogen 555 mit Angela (C) allesgut.berlin

Angela som vi kender fra Faustus havde fortalt os om Nanoosh, hvor hun arbejder som tjener. I forbindelse med at Nanoosh åbnede en filial hos Sagers, i Lotte-Leyna-Bogen 555 (10623) spurgte hun om vi ikke havde lyst at komme hen og besøge hende, og smage noget af den lækre mad. Det ville vi selvfølgelig gerne, og vi var IKKE skuffede.

De har virkelig lækker mad, og ovenikøbet sund mad. Wraps og hummus etc. – Nanoosh får vores varmeste anbefalinger.

Update juli 2022 : Angela arbejder der ikke mere, men maden er ligeså god.

Ligger nær Kranzler-Eck.

Skriv et svar

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.