Mustafa Demir’s Gemüse Kebap

Warning: Undefined array key "margin_above" in /customers/6/e/0/faeldning.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 663 Warning: Undefined array key "margin_below" in /customers/6/e/0/faeldning.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 664
Mustafa Demir - Hackesher Markt 2020 (C) allesgut.berlin
Mustafa Demir – Hackesher Markt 2020 (C) allesgut.berlin

Vi var egentlig på vej til 1840 for at få lidt Haxe, men pga. lav aktivitet i forbindelse med corona, så lukker køkkenet tidligere end normalt.
Ærgerligt, vi havde lige spenderet EUR 20 på en taxa. Nå, intet er så galt at det ikke er godt for noget andet, som man siger.

Lettere slukørede fandt vi Mustafa Demirs grill, som har front ud mod Hackesher Markt, men den lovformelige adresse er Neue Promenade 7 links, 10178.
Her var heldigvis åbent, og god aktivitet. Vi har ellers altid sværget troskab til Döner Deluxe på Wittenburg Platz,men det har var en nødssituation !!!

Mustafa og team reddede os. Det var en udsøgt hhv Döner Kebab og Döner Durum. Her vender vi gerne tilbage. Man kan sidde udenfor, og fornemmer den fede stemning der altid er på Hackesher Markt.

Skriv et svar

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.