Zula – hummus café

Warning: Undefined array key "margin_above" in /customers/6/e/0/faeldning.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 663 Warning: Undefined array key "margin_below" in /customers/6/e/0/faeldning.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 664

Kendt Hummus café i Prenzlauer Berg

Zula hummus café, Prenzlauer Berg i Berlin (C) allesgut.berlin
Tættest på, mellem hummus med gullasch, i midten lækre hj. lavede pommes, bagest, hummes med kylling og champignoner

Vi havde fået anbefalet Zula, og som de hummus fans vi troede vi var, skulle det prøves.

For Louise var det lige i overkanten at “æde” så meget hummus, og der var holdt igen på både kylling og champignon. Min med gullasch var egentlig ok, men det var lidt heftigt at spise som hovedret. Louise har nedlagt forbud mod, at jeg anvender ordene hummus og Berlin i samme sætning, fremover. LOL.

Vi placerer Zula i kategorien “Vi skal aldrig mere” og det er fordi det er sådan det bliver – men jeg vil gerne understrege at kvaliteten ikke fejlede spor. Til gengæld kostede det du ser på billedet og 4 x 0,2 l. sodavand næsten EUR 40 – og det er helt ude af proportion – for Berlin og alt muligt andet.

(Der ligger en “konkurrent” – Hummus&Friends – Oranienburger Str. 27 – 10117 Berlin – måske tester vi dén en anden gang, når Louise har glemt Zula).

Husemannstraße 10, 10435 Berlin

Skriv et svar

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.