Stasifængsel Gedänkstätte Hohenschönhausen

Warning: Undefined array key "margin_above" in /customers/6/e/0/faeldning.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 663 Warning: Undefined array key "margin_below" in /customers/6/e/0/faeldning.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 664
Stasi fængslet i Hohenschönhausen – SKAL du besøge !!

Stasifængslet Hohenschönhausen er virkelig interessant, uanset om man er interesseret i den kolde krig eller ej.

Man bliver paf, målløs og overvældet over hvad man har gjort ved fangerne her. Fangerne var som udgangspunkt politiske, og man veg ikke tilbage for at kidnappe folk i Vestberlin og bringe dem hertil. Glem ikke at lægge mærke til den alternative brug af røntgenmaskinen.
Vi fik rundvisning med dansktalende guide, og det er en god ting.

Transporten til Hohenschönhausen er lidt besværlig med det offentlige, men det kan lade sig gøre. Nærmeste S-Bahn station : Poelchaustr. (S7) – herfra sporvogn M6 fra Gewerbepark Georg Knorr til Arendsweg, herfra 1000 meter til fods.

Hjemmeside

Genslerstraße 66, 13055 Berlin

Skriv et svar

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.