KaDeWe

Warning: Undefined array key "margin_above" in /customers/6/e/0/faeldning.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 663 Warning: Undefined array key "margin_below" in /customers/6/e/0/faeldning.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 664

Man bør ikke have været i Berlin uden at have set KaDeWe. Især fødevareafd. på 6. og 7. etage er en udflugt værd

KaDeWe, Tauentzinstrasse, Berlin - jul 2019 (C) allesgut.berlin
KaDeWe, Tauentzinstrasse, Berlin – jul 2019 (C) allesgut.berlin

Man bør ikke have været i Berlin uden at have set KaDeWe. Mange etager af alt hvad hjertet begærer. Det ligger ikke langt fra vores lejlighed, så vores vej falder jævnligt den vej forbi. Især fødevareafd. på 6. og 7. etage er en udflugt værd. Om man har lyst og tid til at spise / drikker der eller ej, så er det fantastisk bare at se på. Det er anrettet så flot, at man ofte kan nøjes med at se det. En Mojito på 7. etage er dog ikke at foragte.

I februar 2019 prøvede vi at spise på 7. etage. Vi fik (2 personer) en ret som hedder “Rinder Roulade” – det smager virkelig godt, lækker salat dertil – en laksesteak med masser af lækker salat, et stykke grovbrød med en kuvertsmør, og 2 cola zero – det blev EUR 66 !!   Det var alt sammen rigtigt godt – svært at sige om det var pengene værd – andre steder spiser vi rigtig god mad for det halve eller under – men vi vender såmænd nok tilbage og gør det igen – engang.

Tauentzienstraße 21-24, 10789 Berlin

Skriv et svar

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.