Döner Deluxe – i 2021 restaureret og er blevet til ‘Avci Bistro’

Warning: Undefined array key "margin_above" in /customers/6/e/0/faeldning.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 663 Warning: Undefined array key "margin_below" in /customers/6/e/0/faeldning.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 664
Avci Bistro. (C) allesgut berlin
Avci Bistro. (C) allesgut berlin
AVCI Bistro - (C) allesgut.berlin
AVCI Bistro – (C) allesgut.berlin
Döner Deluxe (C) allesgut berlin
Döner Deluxe (C) allesgut berlin

På de fleste af vores ture er det et absolut must at få en Döner Kebab med “Scharfe soße” og “Knoblauch”. Puuuh, det er godt. Berlin er vist Döner kebabens fødeby, man kan købe dem alle vegne, men det her er vores yndlingssted. Brødet er den helt store forskel til f.eks. Danmark.

2021 : Dönerne er ikke blevet dårligere efter restaurering og omdøbning, samt nyt personale.

Glem ikke de vise ord Döner macht schöner!!

Læs evt Tagesspiegel artikel om Döner her

Wittenberg Platz 4, 10789 Berlin

Skriv et svar

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.