Warning: Undefined array key "margin_above" in /customers/6/e/0/faeldning.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 663 Warning: Undefined array key "margin_below" in /customers/6/e/0/faeldning.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 664

Badeschiff i Alt-Treptow

Warning: Undefined array key "margin_above" in /customers/6/e/0/faeldning.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 663 Warning: Undefined array key "margin_below" in /customers/6/e/0/faeldning.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 664

På en varm varm søndag som i dag, næsten alt er lukket, så er det fantastisk at bruge noget kvalitetstid på badning – både i sol og vand. Ikke overraskende var der mange andre, der havde fået samme idé, men hold nu op, hvor er der fantastisk. Badeschiff dateres langt tilbage i tiden, men det mærkes ikke, det føles moderne og så er der hyggeligt, både for voksne og børn. Vandet i poolen føltes umiddelbart lidt koldt, men det gik hurtigt over – at svømme så tæt på floden, med udsigt den ene vej til Fernsehturm, og den anden vej til Molekylærmændene – det er godt. Det kostede EUR 7,50 for Sarah (18 og med dk studiekort) og jeg selv at komme ind, og så er der hygge ad libitum, for vores vedkommende i strandstole i første række til vandet. Man må ikke medbringe drikkevarer – tasker bliver kontrolleret ved indgangen, så det skal man købe i baren, men prisniveauet er også ok.

Fra U-Bahn Hof Schlessisches Tor tog U1 os til Wittenberg Platz på under 20 minutter. Gåturen fra Badeschiff til stationen tog et kvarters tid – der går også busser, men det er absolut overkommeligt at gå.

#De 11 smukkeste steder langs Spree #9 Badeschiff and Molecule Man

Skriv et svar

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.