Pedicure og manicure

Warning: Undefined array key "margin_above" in /customers/6/e/0/faeldning.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 663 Warning: Undefined array key "margin_below" in /customers/6/e/0/faeldning.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 664

Der er mange mange steder i Berlin som hedder “nail salon” og næsten alle er drevet af asiater.

Vi har en lige rundt om hjørnet ved lejligheden, “Tammy’s Nails” drevet af nogle flinke vietnamesere (mor og 3 døtre). Det er Nürnberger Strasse 23. En pedicure koster EUR 20. Det er virkelig billigt i forhold til i Danmark.
Vi har prøvet flere steder, men sidste gang konstaterede vi at vores “lokale” bare er det vi gør fremover – de er nemlig meget grundige.
Vi prøvede en ved Zoologischer Garten (Leova), men de prøvede at tage mere for det, så der kommer vi aldrig mere. (Budapester Str. 39).

Skriv et svar

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.