Vivolo Olé

Warning: Undefined array key "margin_above" in /customers/6/e/0/faeldning.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 663 Warning: Undefined array key "margin_below" in /customers/6/e/0/faeldning.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 664

Vi var på Hackesher Markt og søgte noget lettere end Grill Haxe. Lige ved siden af 1840 fik vi øje på Vivolo Olé som vi ikke har ænset tidligere. De laver rigtig god tapas.

Vivolo Olé (C) allesgut.berlin
Vivolo Olé (C) allesgut.berlin

Det var perfekt vejr da vi var der, det henledte os til gode minder om Tapas i Barcelona 😉

Der var virkelig god tapas, og tjeneren var snakkesalig på den hyggelige måde, så vores bedste anbefalinger er hermed givet til stedet. Det er dog påfaldende som det har et andet prisniveau end bundsolid tysk mad hos 1840, 2 meter derfra.

Am Zwirngraben 11-12, 10178 Berlin
#S-Bhf Hackesher Markt

Skriv et svar

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.