Rum Trader

Warning: Undefined array key "margin_above" in /customers/6/e/0/faeldning.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 663 Warning: Undefined array key "margin_below" in /customers/6/e/0/faeldning.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 664

Dette er absolut et yndlingssted – en legendarisk cocktailbar, som blev åbnet i 1976 af hr. Schröder som drev den i mange år, indtil hr. Scholl overtog den. Begge herrer er legender i Tysklands barverden.

I 2021 overtog hr. Zamani baren, og driver den videre, helt tro mod konceptet, som er fantastisk. I august 2022 besøgte vi Rum Trader nogle gange i forbindelse med Berlins Rum Festival.

Rum Trader - Herr Zamani (C) allesgut Berlin
Rum Trader – Herr Zamani (C) allesgut Berlin

Rum Trader! Næsten ikke til at få øje på udefra, man skal ringe på for at komme ind, og der er vel plads til i omegnen af 15 gæster derinde. Man må ryge og folk hygger sig med både cigarer og cigaretter, til tonerne af 20’er swing.
Du kan nøjes med at forholde dig til, om du vil have “etwas saures oder etwas süsses”. Begge dele er fantastisk – så lad ikke det ene udelukke det andet.

I august 2022 genbesøgte Von Freiesleben og jeg Rum Trader nogle aftener i træk, og havde nogle fantastiske samtaler med Hr. Zamani og det øvrige personale. Blandt andet stod vi på et tidspunkt ved baren og sludrede med den søde bartender. Wow – hun er virkelig dygtig – kunne både håndtere sådan et par halvstive danskere, og samtidig lavede hun non-stop cocktails som alle blev smagt til, så smagen er lige som den skal være. Der er ikke noget at sige til stedet er velbesøgt. Det er f###ing genialt.

Vi vender tilbage i dagene op til nytår 2022 med Rebekka og die Lulu – så skal de opleve dette fantastiske sted.

Fasanenstraße 40, 10719 Berlin

Herr Scholl giver den gas 😉

Bemærk det sort/hvide foto bag hr. Scholl – det er stifteren, hr. Schröder.

Skriv et svar

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.