Köpenick

Warning: Undefined array key "margin_above" in /customers/6/e/0/faeldning.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 663 Warning: Undefined array key "margin_below" in /customers/6/e/0/faeldning.dk/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 664

En bydel i Berlin, omend 20 km fra centrum

Köpenick (C) allesgut berlin
Köpenick (C) allesgut berlin

Et besøg i Köpenick har længe været på listen over ting vi ville i Berlin. I juni 2022 tog vi bilen derhen, fandt en ladestander og gik på opdagelse.
Det er en helt separat by, og man tænker slet ikke det er en del af Berlin når man er der. Vi var der efter lukketid, og tankerne blev straks ledt hen på en træt dansk provinsby efter kl. 1730. Det behøver ikke være dårligt. Vi var der fredag aften, og det var tydeligt at når folk kom hjem fra arbejde, skulle der ske noget. Floden (Spree/ Müggelspree) blev vakt til live af motorbåde, robåde, kajakker og SUP’er.
Vi fandt et sted ved vandet hvor vi kunne sidde og få lidt koldt at drikke og nyde livet. Det var ikke så skidt ….. Vi kommer nok tilbage, og hvis ikke, så er det ikke Köpenicks skyld – den er et besøg værd. Hvis ikke for andet, så måske for Weinhaus Köpenick, som vi droppede ind hos på vej tilbage til bilen. Man kan både sidde der og få en forfriskning – og så er der et kæmpeudvalg af vine, primært tyske vine. Vi røg afsted med 6 flasker.

Grünstraße 4, 12555 Berlin

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.